dilluns, 25 de maig del 2015

Jornada de preparació per l'exposició del TFG/PFG



Si creus que l'exposició del TFG/PFG és una prova final que necessites que algú t'ajudi a superar, tenim la solució! Volem posar a la teva disposició totes les eines tant teòriques com pràctiques per poder afrontar els 15 minuts finals del teu projecte, la recta final.

Pànic escènic? No saps ni tan sols què hi has de dir? Sabies que l'exposició també influeix notablement en la teva nota? Sabies que el 80% de la nostra comunicació és no verbal i aquesta pot trair el que estiguis explicant?

La jornada es desenvoluparà tot el dia (es recomana assistència a tota la jornada però entenem la disponibilitat de cadascú).

L'horari serà de les 10h a les 18h amb 1h per dinar i diverses pauses intermèdies.
Lloc: Sala Ernest Lluch de la Biblioteca de Montilivi. (Com arribar-hi?)


El desenvolupament de la jornada es dividirà en dos blocs que seran els següents:

Bloc 1
- Introducció a la Jornada
- Les competències transversals dels graus
- Aspectes verbals i no verbals
- Aspectes formals
- Dinàmica - pràctica (1)
- Síntesi del treball
- Estratègia de detecció d'informació
- Estratègia d'estructura de temps.

Bloc 2
- Suport material a l'exposició
- Dinàmica principal- pràctica amb avaluació per part dels formadors (2)
- Cloenda

La jornada serà impartida pels membres de l'Associació de Debat, persones voluntàries que aportaran tota la seva formació i experiència en aquest àmbit.

Si tens alguna pregunta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Perquè hauria d'apuntar-me?

Molts alumnes obliden que la defensa del PFG/TFG o del TFC és una cita decisiva i de pes important en la qualificació final del projecte. En ella es valoren aspectes com la qualitat de l'exposició oral i la capacitat de debat i defensa argumental. És per aquest motiu, i sabent que aquestes competències cal reforçar-les en una gran part d'estudiants universitaris, que us volem ajudar.




Inscripcions tancades. Moltes gràcies per participar!

Un cop confirmada la inscripció se us enviarà un mail el dia 3 amb tota la informació! EP! recordeu a portar el dinar ;)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 

Total de visualitzacions de pàgina:

L'associació de Debat de la Universitat de Girona és propietària d'aquest bloc així com de tot el contigut publicat en aquest. Les opinions personals escrites per cada un dels membres no identifica la posició general de l'associació. Gràcies