dilluns, 16 de maig de 2016

Formació defensa TFG/PFG/TFM 2016


Si creus que l'exposició del TFG/PFG/TFM és una prova final que necessites que algú t'ajudi a superar, tenim la solució! Volem posar a la teva disposició totes les eines tant teòriques com pràctiques per poder afrontar els 15 minuts finals del teu projecte, la recta final.

Pànic escènic? No saps ni tan sols què hi has de dir? Sabies que l'exposició també influeix notablement en la teva nota? Sabies que el 80% de la nostra comunicació és no verbal i aquesta pot trair el que estiguis explicant?

Per aquest motiu des de l'Associació de debat volem ajudar-te i hem organitzat una sessió de formació de 4h aproximadament on tractarem tant temes d'oratòria, com de formalitat de l'exposició i recursos de l'exposició. Per tal de poder arribar a tothom, enguany hem reduït les hores però repetirem la sessió en els campus de Montilivi, Emili Grahit i Àguiles els dies i hores:

Emili Grahit - 3 de juny de 15h a 19.30h (Aula 36)
Montilivi - 4 de juny de 9h a 13.30h (Aula Ernest Lluch, Biblioteca Montilivi)
Àguiles - 9 de juny de 15h a 19.30h (Sala Rafel Llussà, edifici Sant Domènec) COMPLET

El desenvolupament de la formació es dividirà en dos blocs que seran els següents:

Bloc 1
- Introducció 
- Aspectes verbals i no verbals
- Aspectes formals
- Dinàmica - pràctica (1)

Bloc 2
- Síntesi del treball/Estructura de l'exposició/Estructura del temps.
- Suport material a l'exposició
- Dinàmica principal- pràctica amb avaluació per part dels formadors (2)

La jornada serà impartida pels membres de l'Associació de Debat, persones voluntàries que aportaran tota la seva formació i experiència en aquest àmbit. A més comptem amb l'experiència de l'any passat, es van realitzar dues sessions llargues amb la presència d'uns 50 alumnes en total.

Si tens alguna pregunta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Perquè hauria d'apuntar-me?

Molts alumnes obliden que la defensa del PFG/TFG o del TFC és una cita decisiva i de pes important en la qualificació final del projecte. En ella es valoren aspectes com la qualitat de l'exposició oral i la capacitat de debat i defensa argumental. És per aquest motiu, i sabent que aquestes competències cal reforçar-les en una gran part d'estudiants universitaris, que us volem ajudar. L'any passat vam iniciar aquesta formació i vam detectar que realment la informació tractada i pràctiques desenvolupades eren poc conegudes per a els alumnes assistens; reflexionem des de l'experiència que aquesta formació ajudarà a tots els alumnes que no sàpiguen com encarar la última base de l'avaluació del TFG/PFG
INSCRIPCIONS FINALITZADES

Moltes gràcies a tots els inscrits per la confiança! Esperem que apreneu molt i us sigui molt útil per a les vostres exposicions de TFG, PFG i TFM!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 

Total de visualitzacions de pàgina:

L'associació de Debat de la Universitat de Girona és propietària d'aquest bloc així com de tot el contigut publicat en aquest. Les opinions personals escrites per cada un dels membres no identifica la posició general de l'associació. Gràcies