dimecres, 4 de novembre de 2015

Sessions formatives oratòria 2015-2016L'associació de Debat de la UdG te el plaer de presentar-vos la 3a formació d'oratòria i debat dedicada a tots els estudiants de la nostra universitat!

Tens ganes de debatre? De fer escoltar la teva opinió sobre temes d'actualitat? D'apendre noves habilitats d'oratòria i comunicació en públic? Seràs el pròxim representant de la UdG a la Lliga de Debat Universitària Xarxa Vives?


Bases d'inscripció:

Les inscripcions a la lliga de debat són en format individual, un cop realitzades les formacions d'oratòria que RECORDEM SÓN TOTALMENT GRATUÏTES l'estudiant podrà decidir si formar part de l'equip que representa anualment a la UdG en les lligues de debat universitàries.

Enguany per problemes d'agenda no podem realitzar la lliga de debat que decidia els representants, malgrat això, no volem deixar de fer aquesta formació que ha beneficiat a més de 30 estudiants en cada edició.

Ah! I si us apunteu a la formació i formeu part de l'equip de debat... obtindreu 1 crèdit ECTS!


L'etapa formativa, consisteix en dues sessions  de 3 hores teòric- pràctiques (però
sobretot pràctiques) on donar eines i escenaris d’aprenentatge on els estudiants puguin
desenvolupar habilitats i competències per al debat i la parla en públic. Es desenvoluparan les setmanes:

Setmana 1: 23/11 - 28/12
Setmana 2: 30/11 - 4/12

Cada setmana es realitzaran dos sessions mirall (idèntiques) en dies i hores diferents perquè l'alumne esculli la més adequada al seu horari. Els mòduls es desenvoluparan entre setmana i fora de l'horari acadèmic.
Les formacions sempre s'han dut a terme al campus de Montilivi, però si detectéssim un grup d'estudiants d'un altre campus, es realitzarien a les instal·lacions més pròximes.

Perquè hauria d'apuntar-me?

Són molts els alumnes que durant les passades edicions han agraït aquestes formacions. Són dirigides a tot tipus de nivells d'oratòria i el seu plantejament teoric-pràctic ajuden en aquest sentit. Volem potenciar les teves eines en la retòrica i el debat. És competència bàsica per tot estudiant universitari i malgrat això, la més descuidada.
Un cop acabada la formació, l'estudiant podrà seguir formant-se amb els membres de l'associació en el món del debat i ser un dels cinc membres que representi la UdG el curs acadèmic 2015-2016
A més cada any presentem un equip d'estudiants a les lligues de debat universitari, t'imagines que hi formessis part? 

T'animes? doncs ets pots inscriure AQUÍ 

Si vols saber el calendari que tenim dissenyat, podràs anar consultant-loAQUÍ
SABEM QUE T'AGRADA DEBATRE AMB ELS AMICS, I SI FEM UN PAS MÉS JUNTS?Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 

Total de visualitzacions de pàgina:

L'associació de Debat de la Universitat de Girona és propietària d'aquest bloc així com de tot el contigut publicat en aquest. Les opinions personals escrites per cada un dels membres no identifica la posició general de l'associació. Gràcies