dimecres, 1 de març del 2017

Un toc d’opinions: El què i el com dels trastorns de dèficit d’atenció


Un any més, després de l’èxit de les activitats realitzades durant el curs passat, tornem amb il·lusió i ganes a promoure el debat sobre temes candents en la societat, amb col·loquis realitzats a bars de Girona, els “Toc d’opinió”!

Aquest any, com a primer plat, portem un col·loqui d’allò més interessant. Amb experts del TDAH i persones familiaritzades amb la temàtica, parlarem del seu origen, símptomes, diagnòstic i els mètodes de tractament (tant a nivell pedagògic com fins i tot farmacèutic).

El format de tots els Tocs d'Opinions, es caracteritza perquè el lloc on es realitza és en bars concorreguts, on convidem 3 ponents amb perspectives diferents, i té un públic obert i sense inscripcions, per tant qui vulgui assistir és benvingut a venir, escoltar i participar. 

Aquesta activitat es realitzarà el dimarts 7 de març, a les 18h, amb una durada de 1h30min, al "Bar Campus" (Plaça de Sant Domènec, 3; al costat de la Facultat d'Educació i Psicologia)."

Us convidem a tothom a participar-hi! Veniu, feu el toc, i passeu una estona parlant amb nosaltres sobre un tema de rellevància i actualitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 

Total de visualitzacions de pàgina:

L'associació de Debat de la Universitat de Girona és propietària d'aquest bloc així com de tot el contigut publicat en aquest. Les opinions personals escrites per cada un dels membres no identifica la posició general de l'associació. Gràcies