dilluns, 2 de març del 2015

Preparació per la Xarxa Vives!



Aquest any la lliga de debat universitària Xarxa Vives es celebra del 23 al 27 de març a la localitat veïna de Salt. Enguany l'equip que representarà a la universitat de Girona compta amb l'experiència de l'any passat per iniciar la preparació  d'aquesta lliga on es planteja el tema:

Una societat avançada i complexa com la nostra, podria funcionar eficientment amb una economia basada principalment en intercanvis no monetaris?

L'equip preparant l'argumentació

Podem observar que el tema destaca per la seva peculiaritat, no només de temàtica sinó de formulació. És per aquest motiu que l'equip ha encès la maquinària per preparar la millor argumentació. L'Associació els estem ajudant i acompanyant en tot moment perquè  considerem que aquest no és un camí que hagin de fer sols: ens representen a tota la Universitat!

L'equip es va formar a partir de la normativa interna de la lliga de debat UdG on es diu:

- L'equip representant de la universitat estarà format per 3 membres de l'equip guanyador de la lliga i 2 membres més escollits entre tots els participants (equip guanyador inclòs) . La votació es durà a terme només entre els membres participants.

En aquesta edició tenim dos veteranes: L'Annaïs Varo i la Mar Llambí que repeteixen plaça a la Xarxa Vives i formaran equip amb seus companys Ivan Rodríguez, Omar Habbab i Víctor Rosa.


Víctor Rosa, Ivan Rodríguez, Narcís Junquera, Annaïs Varo, Wilder Pineda i Mar Llambí formaven equip sota el nom "Dead Poets Society" i van ser els guanyadors de la lliga de debat interna de la UdG. Omar Habbab era membre de l'equip finalista.

Aquest any hem tingut un nivell esplèndid a la lliga de debat de la universitat de Girona. Us deixem amb una fotografia de l'equip guanyador i el finalista!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 

Total de visualitzacions de pàgina:

L'associació de Debat de la Universitat de Girona és propietària d'aquest bloc així com de tot el contigut publicat en aquest. Les opinions personals escrites per cada un dels membres no identifica la posició general de l'associació. Gràcies